Hierbij willen wij u als bestuur en organisatie laten weten, dat wij genoodzaakt zijn om ook onze beurs in september van dit jaar te cancellen. Ondanks de verruiming van de Coronamaatregelen kunnen wij en de directie van het cultureel centrum, waar wij gehuisvest zijn, niet garanderen, dat iedereen veilig onze beurs kan bezoeken. Wij willen niemand teleurstellen, niet onze mediums en zeker ook niet onze bezoekers. Uw aller gezondheid is uiteraard belangrijk voor ons.

Maar…….uitstel is zeker geen afstel!!!Wij hebben een nieuwe datum voor de paranormale beurs in 2021 reeds gepland. De datum is 21 maart, dus deze kunt u zovast reserveren in uw agenda. Uiteraard zullen wij tijdig meer informatie verstrekken. Wij hopen op uw begrip voor dit besluit!!

De verruiming van de maatregelen geeft ons wel de mogelijkheid om weer te starten met onze andere activiteiten. Wij vinden het fijn om te kunnen melden, dat wij voornemens zijn om na de vakantieperiode weer te starten met onze paranormale avonden en workshops. Via onze website en facebookpagina zullen wij u hier verder over informeren. Wij hopen en gaan er vanuit, dat het Coronavirus ons niet wederom zullen belemmeren.

Rest ons, om u ondanks alles toch een hele fijne vakantie toe te wensen.

11 mrt 2020
maart 11, 2020

Coronavirus

Het bestuur van Stichting Horus heeft, in navolging op alle adviezen van de overheid, provincie en het RIVM, besloten om alle activiteiten in de maanden maart, april en mei op te schorten. Wij vinden de gezondheid van onze bezoekers en gasten enorm belangrijk en willen dat op geen enkele manier in gevaar brengen en hopen dat u daar begrip voor heeft.Op onze site en Facebook pagina zullen wij u op de hoogte houden van nieuwe evenementen.

15 feb 2020
februari 15, 2020

Stichting Horus steunt Project Zeekoegat

In onze statuten hebben wij beschreven, dat wij bijzondere projecten ondersteunen. In 2020 geven wij bijzondere steun aan een project, genaamd Zeekoegat. Dit project wordt geleid door Jacqueline van Veggel en Ria van Boven en omvat het opzetten van een Acces-Bars project voor jonge kinderen in Zuid-Afrika. Zij zullen in de maand mei ook een bezoek brengen aan Zuid-Afrika en daar een maand te gast zijn bij de bewoners. Ook u kunt nog een donatie doen voor dit fantastische project. Jacqueline en Ria kunnen u hier uiteraard meer over vertellen.

Jacqueline en Ria
27 mrt 2016
maart 27, 2016

Gastenboek

Wij hebben aan onze website een gastenboek toegevoegd. Hier heeft u de mogelijkheid, om opmerkingen, suggesties, vragen of wat dan ook te plaatsen.

19 mrt 2016
maart 19, 2016

Facebook

Wist u dat Stichting Horus ook een facebookpagina heeft?

Kijk gerust eens op Facebook, Stichting Horus.